Merlo SpA er en af verdens største producenter af teleskoplæssere. De skabte fundamentet for den moderne teleskoplæsser og har mere end 100 års erfaring med innovation, udvikling og produktion af landbrugs- og entreprenørmaskiner. På verdensplan sælger selskabet over 6.000 maskiner om året.

Udvalget af Merlo-modeller omfatter både maskiner til landbrug og entreprenører – og vi tør godt påstå, at du får vanskeligt ved at finde tilsvarende høj kvalitet til samme pris!

Tør du købe en ny teleskoplæsser uden at have fået en pris fra os?

Der findes Merlo teleskoplæssere til stort set alle behov. Landbrugsmodellerne starter ved 75 hk / 4.850 kg egenvægt og strækker sig over mange modeller og typer helt op til 170 hk / 9.540 kg egenvægt. Hvis du vil arbejde lydløst og miljørigtigt kan Merlo også levere en elektrisk teleskoplæsser.

Du kan få flere oplysninger i brochurerne nederst på siden, men ring til os på tlf.: 96 87 20 20 for en gennemgang af mulighederne og et tilbud, du ikke kan sige nej til.

Merlo’s produktprogram er bredt og kan løse mange formål. Skal du stable højt? Skal du læsse tungt materiale? Eller skal du løfte en stor mandskabskurv højt op med maksimal sikkerhed? Merlo’s teleskoplæssere til entreprenørbranchen starter helt nede fra 75 hk / 4.850 kg egenvægt og går helt op til 170 hk / 16.500 kg egenvægt. Du kan også få en elektrisk model.

Vi har indsat brochurerne herunder, men der findes så mange muligheder, at vi foreslår dig at ringe til os på tlf.: 96 87 20 20 for en gennemgang af mulighederne. Du kan også få et fordelagtigt tilbud, for Merlo matcher alle på teknik og kvalitet – prisen er typisk bare lidt lavere.