Pritec-Vaculyft fremstiller en række innovative produkter, der alle centrerer sig om ”at løfte ved hjælp af vakuum”. Firmaet fremstiller både løftesystemer til industrien/fabrikker og entreprenørbranchen. Uanset hvor de innovative vakuumsystemer anvendes, sikrer de arbejderne langt bedre ergonomi og markant mindre fysisk nedslidning samtidigt med, at de fleste arbejdsopgaver effektiviseres.
Der kan leveres som komplette, selvkørende anlæg, påbygningsanlæg til entreprenørmaskiner og f.eks. gaffelrammer eller manuelle anlæg. Maskinerne kan udstyres med forskellige løftelåg og vakuumplader, så begrænsninger for hvilke belægningsopgaver, den kan håndtere, er der næsten ingen af – vi har 35 forskellige typer i standardsortimentet!

 

Vakuum- og belægningsmaskiner i entreprenørbranchen     Vakuumløft i industrien


Vi har været med vores kunde KE Andersen & Søn på arbejde og set, hvor effektivt de anvender Pritec Vacylyft 140 i deres daglige arbejde. Stille og roligt i et jævnt, effektivt tempo pillede man fliser op, kørte dem væk fra arbejdsområdet før gravearbejdet og lagde dem efterfølgende på plads igen.

Som brolæggeren sagde: "Vakuumløfteren er nem at bruge, og det er især dejligt, at jeg kan komme hjem efter en hel dags flisearbejde uden at være øm i kroppen - og stå op uden problemer dagen efter for at fortsætte med arbejdet."