Pritec Vaculyft kan leveres som komplette, selvkørende anlæg, påbygningsanlæg til entreprenørmaskiner og f.eks. gaffelrammer eller manuelle anlæg.

Maskinerne kan udstyres med forskellige løftelåg og vakuumplader, så der er nærmest ingen begrænsninger for hvilke belægningsopgaver, den kan håndtere – vi har 35 forskellige typer i standardsortimentet!


Pritec E 140 er en enkel vakuumløfter med manuel undervogn og el-drevet vakuumpumpe (16A/400v  2,2 kW. Dens stabilitet sikres af 4 udklappelige støtteben.

Den maksimale løftekraft i vakuumenheden er 140 kg.

 

Se flere data


Pritec L 140 er en smidig vakuumløfter, der er monteret på en mobil, bæltedrevet undervogn. Maskinen drives ad en driftssikker Honda GX390 benzinmotor med el-start. Dens stabilitet sikres af 4 centraltbetjente støtteben.

Den maksimale løftekraft i vakuumenheden er 140 kg.

 

Se flere data


Pritec P140 er en fleksibel vakuumløfter med beslag til påmontering på en gaffelramme eller ophæng til en gravemaskine. Enheden kan monteres til hydraulisk drift (min. 25 l/min og 120 bar) – med en 4,5 kW Yanmar dieselmotor – eller en Honda GX270 benzinmotor.

Den maksimale løftekraft i vakuumenheden er 140 kg

Se flere data


Pritec Vaculyft PM 140 er en komplet løsning til brolæggere, anlægsgartnere og brolæggere, der dagligt knokler med store flisebelagte områder, tunge kantsten osv. Maskinen fås med dieselmotor eller benzindrevet. Den vil typisk være udrustet med pallegafler mellem båndene på dens Hinowa TP 2000 bælteundervogn og kan derfor selv køre fliserne frem, samtidigt med at operatøren lægger dem ved hjælp af vakuumløfteren og dens forskellige griberedskaber.

Maks. løftekapacitet på pallegafler: 1.600 kg

Maks. kapacitet på vakuumenhed: 140 kg

Med en Pritec Vuculyft er det ikke hårdt at lægge fliser og sætte kantsten en hel dag. Det kræver blot, at man i jævnt tempo betjener grebene på løftearmen og lader maskinen om det hårde slid.
Vi har løfteredskaber til de fleste sten/emne-typer, og har du en udfordring lidt ud over det sædvanlige så ring. Der er sikkert andre rundt om i verden, der har haft lignende udfordringer – og så kan vi eller eksperterne fra firmaet sikkert finde frem til dem.

Få inspiration til en nemmere hverdag her og ring til os for en grundig gennemgang af mulighederne eller måske en demonstration.

 

Se flere data