K. Svenningsen Maskiner leverer effektive maskiner og redskaber til entreprenørbranchen i hele Danmark. Vi har et bredt sortiment af maskiner, redskaber og værktøjer til dine entreprenørmaskiner, så ring altid til os, når du har behov for nyt grej. Du finder et udvalg af vores produkter herunder.

Hos K. Svenningsen Maskiner er vi både innovative og gammeldags! Innovative når det handler om at afsøge udlandet for gode maskiner, der kan bringe merværdi til danske entreprenører. Gammeldags, når det kommer til lager og service, for vi har traditionelt rigtigt mange maskiner på lager og sætter en stor ære i at servicere vores kunder hurtigt og kompetent.
Vi importerer selv nogle af vores mærker, andre importerer vi i tæt samarbejde med nogle udvalgte kolleger og nogle helt tredje er vi områdeforhandler af. Fælles for dem alle er kvalitet, lave driftsomkostninger og lang levetid.

Du kan trygt handle med os! Vi står også bag vores produkter efter at du har købt dem.


Hos K. Svenningsen Maskiner arbejder vi tæt sammen med vores kunder. De spørger os ofte, om vi kan finde forskellige løsninger til dem, og så arbejder vi med at finde de bedste produkter til fornuftige priser.

På den måde har vi over årene opbygget et stort netværk blandt leverandører til branchen. Nogle gange skaffer vi én specifik vare, andre gange danner kontakten grobund for længerevarende samarbejder og egentlige forhandleraftaler.

Herunder finder du nogle af vores største leverandører, men vi er ikke færdige med at finde spændende leverandører til den danske entreprenørbranche, så ring, hvis du mangler grej. Vi kan sikkert finde det.

Se vores redskabsprogram - Klik her