Metalac læssemaskiner fås fra 68 hk/4,7 tons og helt op til 175 hk/15 tons, så produktprogrammet er bredt og dækker langt de flestes behov. Uanset hvilken størrelse, du har behov for, så er kombinationen af motorkraft, læsseevne og komfort nøje afstemt, så du får en komplet maskine, der er nem at arbejde med og samtidigt løser opgaverne hurtigt og effektivt.

Driftsøkonomien er også god, så samlet set er investeringen i en Mecalac særdeles fornuftig, uanset om du skal hurtigt rundt på byggepladsen eller har store anlægsopgaver.


Den nye Mecalac MCL-serie omfatter 6 smidige og fleksible modeller fra 1,74 tons til 2,85 tons
Produktprogrammet omfatter:

  • 4 modeller med lang bom, så de passer til behovene i landbrugssegmentet
  • 2 modeller med kort bom, der er mere velegnede til byggesegmentets behov

Alle maskinerne kan leveres med foldbar sikkerhedsbøjle eller kabine og selvfølgelig en lang række redskaber.


Det giver en lang række fordele, når en læsser arbejder med en læssearm på en drejekrans, der kan rotere 180 grader (+/- 90 grader) samtidigt med, at maskinen kører. Dét er netop en af de unikke fordele ved en Mecalac svinglæsser.

Dens evne til samtidig at køre, manøvrere og dreje læsseenheden er nøglen til høj produktivitet.
 


Fast ramme, 4-hjulsstyring o gen model med svingbar teleskoparm – Mecalac tilbyder kunderne flere typer teleskoplæssere, så der findes også en Mecalac teleskoplæsser til dine behov. Selv den svingbare model er 100 % sikret, når bagakslen er låst.

Den utrolige stabilitet i alle positioner og på alle terræner er med til at forøge sikkerheden på alle byggepladser. Uanset omstændighederne mister den aldrig sin ligevægt, og dens lille venderadius giver smidig fleksibilitet selv på de mest trange pladser.


Når man vil have en letkørt, robust læssemaskine med lave vedligeholdelsesomkostninger er Metalac AX hjullæsser det rigtige valg. De vil f.eks. være fremragende til alle udlejningsflåder, hvor der er skiftende chauffører uden stor erfaring.

Maskinerne er ekstremt brugervenlige, har minimal støjemission og et lavt brændstofforbrug, så der er mange gode grunde til at vælge dem som allround-maskiner.


AF 1050 og dens storebros AF1200 er Mecalac’s hjullæssere. De har begge 4-hjulsstyring og er udrustede med komfortable kabiner med logisk instrumentering, så selv når arbejdsdagene er lange bliver chaufførerne ikke trætte og mister koncentrationen.

Metalac AF maskinerne er udrustet med et intelligent kølesystem, der sikrer længere arbejdstid mellem nødvendige rensninger/service. Det giver mindre stilstand og højere performance.