Mange af vores produktprogrammer til entreprenører og landbrug rummer maskiner og redskaber der er særdeles velegnede til anlæg og pleje af grønne områder. Det gælder f.eks. Weidemann, Baastrup Vogne, Bargam sprøjter, Bomag komprimatorer, vakuumløftere fra Pritec VacuLyft, slåmaskiner fra  Maschio Gaspardo, grenknusere fra TMC Cancela og mange flere.

Vi har også mange års erfaring i at skaffe specialredskaber fra danske og udenlandske producenter, så ring til os, når du har behov for at tale om maskiner og redskaber til dine opgaver. Vi kan næsten altid finde en god løsning indenfor dine budgetrammer – og vi formidler også finansiering af mindre maskiner.

Ring 96 87 20 20, så finder vi en løsning.


SIMA betonblandeskovle leveres til stort set alle montagebeslag, så der er sikkert også en effektiv betonblander til din maskine. Ring til os for yderligere oplysninger og få en fornuftig pris.

Praktisk og brugervenlig - størrelser fra 190 – 1.100 l

Slidstærk og robust - HARDOX stål

Holdbar og driftssikker - DANFOSS hydraulik

Læs mere om SIMA


Maskinfabrikken JST A/S blev startet op i 2002. I dag producerer de et komplet program af skovle, udstyr og koblinger til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg til 60 tons. Alle produkterne bliver produceret på fabrikken i Danmark, for JST tror på, at automatisering i produktionen og højt kvalificeret arbejdskraft kan være med til at holde produktionen i Danmark og levere topkvalitet med optimal levetidsøkonomi.

Se hjemmesiden: https://www.jstas.dk/ eller ring til os, så vi sammen kan finde lige netop det redskab, du mangler.

Læs mere om JST


Kvalitet ”made in Germany” og fokus på høj funktionalitet og brugervenlig effektivitet har givet Hunklinger et ry som en af verdens absolut førende producenter af hydrauliske flisebelægnings-tænger.

Vores kunder fremhæver ofte hurtig montering uden værktøj, ”nem-at-forstå-justering” og pålidelighed som gode grunde til at købe en Hunklinger – og det er vi enige i.

Se mere om firmaet og produkterne på https://hunklinger-allortech.com/en/ og få en konkurrencedygtig pris hos os.

Læs mere om Hunklinger


CP har over 120 års erfaring med at producere bl.a. pneumatiske og hydrauliske værktøjer til industriel anvendelse. Vi sælger primært deres maskinholdte, hydrauliske hamre og vibratorer.

Hamrene er kendt for optimal støj- og vibrationsdæmpning trods deres høje slagstyrke og store kapacitet. Vi kan levere dem til maskiner i alle størrelser, så uanset om du skal løse mindre nedbrydningsarbejder eller skal prøve kræfter med en gammel bunker ved Vestkysten, har vi hammeren.

De kranholdte pladevibratorer er velegnede til f.eks. at komprimere i smalle render og lige så dybt, som gravemaskinens arm kan nå, og på stejle skråninger, hvor det kan være svært at balancere med en traditionel pladevibrator.

Chicago Pneumatic er et imponerende firma. Du kan se mere om det her https://www.cp.com eller ringe til os for en gennemgang af deres kranholdte værktøjer.

Læs mere om Chicago Pneumatic


Skal du bore et lille, stort eller dybt hul, har Digga lige den boremotor og det bor, du skal bruge. Digga leverer nemlig boremotorer og bor til ethvert formål fra 1.200 - 500.000 Nm. Kvaliteten er i top, hvilket dokumenteres af, at Digga yder 3 års garanti på motor og planetgear og livstidsgaranti på udtræk af boreaksel.

Digga går i dybden for dig, uanset om du skal udføre simpel jordboring, gennemføre en brøndboring eller arbejde med fundering. Kig ind på https://www.digga.com/ eller her hos os, så du kan blive helt overbevist om kvaliteten, inden du handler.

Læs mere om Digga


Mini borerig MDR er kompakt og dansk produceret. Den er monteret med en kraftig, hydraulisk boremotor fra CP og er særdeles velegnet til maskiner i klassen 2 - 3,5 tons, når der f.eks. skal bores forankringshuller eller sprænghuller i fjeld og beton. Rent teknisk er den effektive borerig udstyret med en række gennemtænkte features, som vidner om stor praktisk indsigt hos den danske producent.

Se mere på http://tontec.dk/ og ring til os, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dine udfordringer.

Læs mere om TONTEC


TIGERGRIP fremstilles af svenske Intermercato og er en serie grabbe, sortergrabbe, nedrivningsgrabbe, universalgrabbe og heavy duty skovlgrabbe designet og konstrueret til krævende opgaver. Et gennemgående træk er en fantastisk høj, robust og slidstærk kvalitet med anvendelsen af Hardox® stål.

Få en gennemgang af mulighederne på https://www.intermercato.com/ og bliv overbevist om at TIGERGRIP giver høj brugsværdi for pengene.

Læs mere om Intermercato - TIGERGRIP


Engcon er verdens førende leverandør af effektive helhedskoncepter til gravemaskiner.
En tiltrotator er gravemaskinens håndledsfunktion. Den gør, at redskabet kan tilte og rotere. Fleksibilitet og effektivitet i købet.

Ring og forhør nærmere.

Læs mere om Engcon


Bag FRD produkternes enkle design skjuler der sig mange års erfaring, omhyggelig læring og en intelligent konstruktion. Der er mange gode grunde til at lade FRD produkterne arbejde for dig.

Læs mere om FRD


Leveringsdygtig i alle former for redskaber og skovle til entreprenør- og landbrugsbranchen.
Har du specifikke behov og krav kan det løses. Ring og hør nærmere.

Læs mere om TKIRK


Det er ingen tilfældighed, at Rototilt® har en så stærk position på markedet. Det er resultatet af et knivskarpt fokus på langsigtet produktudvikling.
For 30 år siden så verden et produkt, som skulle gå hen og ændre en hel branche. Tiltrotatoren, som fik navnet Rototilt® af Rune Norgren hos Noreco i Umeå, blev opfundet i midten af 80'erne. Og rejsen fra lokal opfindelse til førende på verdensplan er gået fantastisk hurtigt. I dag er Rototilt® verdens førende tiltrotator.
Et rigtig godt produkt, som vi er stolte af at forhandle.

Læs mere om Rototilt


HKS Tilt/Tilt-Rotator til gravemaskiner – Rotortilt uden cylindre.

Læs mere om HKS