K. Svenningsen Maskiner forhandler og servicerer maskiner til entreprenørbranchen og landbruget.

Firmaet er grundlagt af Karsten Svenningsen i 1998. Vores base er i Roslev nær Limfjorden, hvor vi råder over 4.500 m2 moderne bygninger fordelt på udstilling, administration, lagre og topmoderne værkstedsfaciliteter.

Hos K. Svenningsen Maskiner er vi både innovative og gammeldags! Innovative når det handler om at afsøge udlandet for gode maskiner, der kan bringe merværdi til danske entreprenører. Gammeldags, når det kommer til lager og service, for vi har traditionelt rigtigt mange maskiner på lager og sætter en stor ære i at servicere vores kunder hurtigt og kompetent.

Vi tilbyder vores kunder et bredt maskinsortiment og lagerfører f.eks. mærker som Yanmar, Bomag, Weidemann, Pritec VacuLyft, Honda ATV, Kubota og mange andre kvalitetsbrands, som du kan se her på siden. Savner du nogle helt specielle redskaber til f.eks. din entreprenørmaskine kan vi sikkert også finde det.

Vores styrke er et stærkt service- og eftermarkeds-setup, hvor vores egne specialister i tæt samarbejde med dygtige kolleger i hele landet er klar til at servicere dine maskiner 24-7 uanset, hvor du arbejder.

Vi er klar til en effektiv indsats for at få dig tilbage i sporet igen – i en fart!


Åbningstid kontor:

Man - Tors: 7.15 - 16.00

Fredag: 7.15 - 13.00

+45 96 87 20 20

+45 20 66 71 33

ks@ksmaskiner.dk