Hos K. Svenningsen Maskiner har vi fokus på Bomag’s ”light program”.
Det vil hovedsageligt sige produktgrupperne – stampere – pladevibratorer – tromlevibratorer.

Det er solide maskiner opbygget omkring innovativ, gennemtænkt teknologi med høj driftssikkerhed og en gennemført høj kvalitet. Også brugervenligheden er i top, så der er al mulig grud til at købe en Bomag næste gang, du skal have fornyet eller udvidet din maskinpark.

Bomag-produkterne sælges typisk til entreprenører og udlejningsfirmaer. Det resulterer ofte i, at selvom maskinerne er købt i vest arbejder de i øst. Derfor har vi et struktureret servicesamarbejde med udvalgte kolleger i alle landsdele, så du altid er sikker på at dine maskiner hurtig er tilbage ”på arbejde”, hvis du undtagelsesvist får driftsstop


Stampere/Jordlopper

Bomag jordlopper er robuste, brugervenlige og har høj ydeevne. De leveres i flere modeller og prisklasser alt efter dine behov. Sikker og nem betjening, ekstremt lave driftsomkostninger og optimal ergonomi er standard. Få et tilbud hos os – det betaler sig.

Læs mere

Pladevibrator

Bomag har forstået at videreudvikle den traditionelle pladevibrator med innovative teknologiske løsninger, der både forbedrer ergonomien og produktiviteten. Ring og lad os fortælle om mulighederne – du har arbejdsopgaverne og behovet – vi har løsningerne.

Læs mere

Tromlevibrator

Bomag tromlevibrator er både populærer, nemme og brugervenlige. Bomag tromlevibratorne fås med én eller to tromleenheder. Modellerne fås med forksællige smarte funktioner og features.

 

Læs mere

Knækstyret kompaktor

De knækstyrede tromlevibratorer fra Bomag giver kunderne mange fordele. Helt overordnet har de en overbevisende komprimeringsevne og takket være et intelligent vibrations-system bliver opgaven udført korrekt og hurtigt.

 

Læs mere