Det er bedre at arbejde smart end ekstra hårdt! Med Mecalac entreprenørmaskiner går du den smarte vej med innovative teknologier, ekstra komfort og sikkerhed for chaufførerne og forøget effektivitet.

Vi har valgt at arbejde sammen med Mecalac om at udbrede kendskabet til disse unikke maskiner for at tilbyde vores kunder endnu højere produktivitet og brugsværdi for de investerede penge og maskiner med en komfort, der gør det nemmere at tiltrække dygtige chaufførerMecalacs hjulgravere er en unik kombination af funktionalitet, smidig driftssikkerhed og et moderne komfortabelt design. Det sikrer høj produktivitet, men også en fornuftig levetidsøkonomi, for gravemaskinerne vil være moderne i mange år fremover.

 

 

 

 

Læs mere her 


Mecalacs bæltemaskiner giver vores kunder mulighed for at arbejde under forhold, hvor kørsel med hjulmaskiner vil være problematisk. Bæltemaskinerne produceres i flere modelserier, hvor Mecalacs udviklere har haft fokus på f.eks. kørselshastighed, tyngdepunkt, skridstyring eller ikke og smidighed helt generelt. Fælles for alle modeller er høj brugerkomfort, driftssikkerhed og produktkvalitet.

 

 

 

 

Læs mere her


Metalac læssemaskiner fås fra 68 hk/4,7 tons og helt op til 175 hk/15 tons, så produktprogrammet er bredt og dækker langt de flestes behov. Uanset hvilken størrelse, du har behov for, så er kombinationen af motorkraft, læsseevne og komfort nøje afstemt, så du får en komplet maskine, der er nem at arbejde med og samtidigt løser opgaverne hurtigt og effektivt.
 

 

 

Læs mere her


Metalac leverer dumpere til mange behov. Du kan f.eks. få den kraftige 6MDX med 74 hk og imponerende 6 tons nyttelast. Men du kan også vælge en smidig TA3 med 25 hk og 3 tons nyttelast. Fælles for begge er høj produktkvalitet, maksimal driftssikker og optimal levetidsøkonomi.

 

 

 

Læs mere her


Der er ikke tvivl om, at der kommer flere og flere eldrevne entreprenørmaskiner i byer og bynære områder. I ”dieselzonerne” i de større byer er det snart et krav men også i andre områder blæser de politiske vinde i den retning. Hidtil har der mest været tale om småmaskiner, men Mecalac er allerede på markedet med kraftige maskiner som f.eks. en 11 tons hjulgraver og en 7 tons hjullæsser.

 

 

Læs mere her

De skinnegående Mecalac MRail kan leveres I 4 modeller fra 9 – 20 tons. Den mindste model har modelbetegnelsen Mecalac 106 MRail og har 74 hk. Den største er Mecalac 216 MRail er en 20 tons maskine med 136 hk og hydrostatisk transmission. Den kan køre imponerende 30 km/h på både vej og skinner. Der er altså en maskine til ethvert behov, uanset om du har brug for en let, kompakt maskine til plejeopgaver eller en bomstærk gravemaskine til anlægsopgaver.

 

 

 

 

Læs mere her

Som chauffør på en Mecalac rendegraver får du hurtigt løst en masse læsse-, grave- og håndteringsopgaver, mens du nyder komforten i de brugervenlige kabiner. 
Mecalac har mange års erfaring med at udvikle, producere og servicere rendegravere. Det bliver tydeligt, når man bruger dem, for funktionaliteten er i top, de er nemme at køre og den daglige service er nem.

 

 

 

 

Læs mere her