Mecalac leverer dumpere til mange behov. Du kan f.eks. få den kraftige 6MDX med 74 hk og imponerende 6 tons nyttelast. Men du kan også vælge en smidig TA3 med 25 hk og 3 tons nyttelast. Fælles for begge er høj produktkvalitet, maksimal driftssikker og optimal levetidsøkonomi. 

Robuste, pålidelige og uundværlige på mange bygge- og anlægspladser - Mecalac dumpere er blevet udviklet med flere årtiers ekspertise som afsæt. De er udstyret med den nyeste motorteknologi og hver enkelt model har enestående ydeevne og overlegen produktivitet for sin klasse. De nyeste modeller har tekniske features som Start&Stop-kontrol, forhindringsdetektion og MyMecalac Connected Services telematikløsning og meget andet.

Kontakt os og få en grundig gennemgang af mulighederne.


Mecalac MDX fås i tre modeller fra 3,5 til 9 tons. Den mindste 3.5 tons model er helt ny og yder 50 hk. Dens maksimale nyttelast er 3,5 tons. Den største har hele 76 hk at gøre godt med og læsser 9 tons. Fælles for dem alle er høj effektivitet og driftssikkerhed, lige som der er tænkt på chaufførens sikkerhed.

Takket være det svingbare lad kan Mecalac MDX arbejde under mange forhold. De helt tunge læs tippes fremad, men mindre læs og lettere materiale kan nem ”sidetippes”, takket være et robust pivotled.


Mecalac TA 1 – 3.5 er en serie af 4 smidige hydrauliske dumpere. De tilbyder fra 1 - 3,5 tons nyttelast. Den mindste model, TA1 EH kan køre, hvor der er mere en 98,5 cm i bredden at køre på, så den kan komme til stort set de samme steder som en trillebør… Den tipper via frontelevation. Den største kræver dobbelt så meget plads og kan sidetippe.

 

 


Mecalac TA 6 – 9 er designet til krævende opgaver og har op til 74 hk power og en syncro shuttle transmission (4 gear frem og 4 tilbage) at gøre godt med. Dens tophastighed er 25 km/h, og den kører med permanent 4-hjulstræk.

TA9 kan tippe op til 9 tons materiale fremad og lidt mindre til begge sider, når den drejer ladet +/- 180 grader.

 


Mecalac Revotruck 6 og 9 er Mecalacs nyeste dumpere. De har høstet stor anerkendelse for deres høje kapacitet og førerkomfort. For eksempel kan chaufføren med et enkelt knap rotere kabinen og derved opnår suverænt udsyn uden selv at skulle flytte sig fra sit komfortable sæde, og betjeningerne følger med.

De leveres med hydrostatisk transmission, 74 hk og op til 9 tons nyttelast.

 

Læs mere her