Yanmars 5 – 12 tons gravemaskiner er kvalitet hele vejen igennem. Udviklet i Japan i samspil med professionelle maskinførere i hele verden og samlet i Frankrig efter de krav, vi har i EU, og de forventninger vores maskinførere har til moderne maskiner. Når du køber en Yanmar får du imponerende stabilitet, præcis og stærk hydraulik, en stor, ergonomisk luksus kabine med god benplads og gennemtænkt betjening. Vi siger ikke, at arbejdet bliver til en leg, men det er tæt på i modeller med 360 graders panoramaudsyn, luftsæde, klimaanlæg og alle hydraulikfunktioner i joystick.

Ring til Karsten på +45 96 87 20 20, når du vil have en grundig gennemgang af Yanmars læssemaskiner, så du trygt kan investere i den helt rigtige maskine til dine behov.


Maskinførere tilbringer mange timer i kabinen hver dag. Det kræver koncentration. Derfor skal maskinerne være brugervenlige, ergonomiske og komfortable, så unødvendig træthed undgås – og fejlbetjeninger undgås. En XL komfort-kabine fra Yanmar har bl. a. luftaffjedret førersæde, klimaanlæg, bakkamera, LED lyspakke og andre tekniske features, der hjælper til med at reducere stressniveauet.

Læs her, hvad de nye modeller også har at tilbyde.

Vi050-6

Vi0 82