Yanmars 2 – 5 tons maskiner er store og små på én og samme tid. De er store, når det handler om ydelse og plads i den rummelige kabine, men små når det kommer til de ydre mål. Og så er de smidige og brugervenlige at arbejde med, så hos mange entreprenører er de maskinførernes foretrukne maskiner. Som på de øvrige Yanmar gravemaskiner er lang gravearm og -stik en del af den danske standard. Det samme er LED-lygter 2 dobbeltvirkende udtag og udtag for hydraulisk lynskifte.
De fleste modeller har tomgangsstyring og kranfunktion som standard.

Når effektivitet og præcision er vigtigt, så er valget let! Det skal være en Yanmar. Men derfra bliver det straks vanskeligere, for der er mange modeller at vælge imellem, og Yanmar udvikler hele tiden deres maskiner i jagten på perfektion. I 2-5 tons klassen bygger Yanmar videre på princippet om “Zero Tail Swing”, hvor de ydre mål af maskinens øverste del holder sig indenfor bælternes totalbredde. Det giver maksimal sikkerhed for maskine, chauffør og alle omkring maskinen.
Læs mere herunder – klik på bjælkerne.

 

Vi0 23-6

Vi0 26-6

Der er mange modeller at vælge imellem. Skal det være de velkendte modeller, der kan dokumentere lave driftsomkostninger og god levetidsøkonomi, eller skal man vælge de nyeste modeller? Ring til Karsten på +45 96 87 20 20 og få en uforpligtende maskinsnak. Han kender modellerne og ved, hvilken der matcher dine krav bedst. Du får en fornuftig pris, og hvis du vil have et konkurrencedygtigt finansieringstilbud, klarer vi også det.