Robust. Smidig. Effektiv. Brugervenlig. Der er brugt mange pæne ord om Yanmars minigravere op gennem tiden, og det forstår vi godt, for de er pålidelige og produktive på arbejdspladsen og opnår imponerende resultater uanset, hvor vanskelige forholdene er. En af årsagerne er Yanmars gennemtænkte design med en innovative placering af bomcylinderen, hydraulikslangerne inden i bommen og valgfrie afskærmninger af skovle og armcylindere. Produktiviteten er høj, servicen enkel og maskinføreren har en ergonomisk arbejdsplads med førsteklasses beskyttelse.
Brugervenligheden er også høj, for alle betjeninger er placeret så maskinførerne intuitivt kan betjene dem uden risiko for fejl.

De nye vt-modeller fra Yanmar bygger videre på mange års erfaring. Deres motorer er fra Yanmars globalt anerkendte TNV-serie med indirekte indsprøjtning. De overholder kravene til Stage V og forener fremragende ydelse med et lavt brændstofforbrug. De smidige maskiner tilfredsstiller specialisternes krav, men sætter samtidigt nye standarder med hensyn til kompakte gravemaskiners alsidighed, stabilitet og fleksibilitet. Med ROPS-, TOPS- og FOPS-certificering af sikkerhedstaget og førerhuset er Yanmarv t et sikkert valg.

Yanmar SV 15vt

Yanmar SV 17vt

Yanmar SV 19vt

Du kan få din 0 – 2 tons Yanmar minigraver i mange modeller, som hver især har deres fordele. Kvalitet, god driftsøkonomi og fleksibilitet er altid en del af dem.

Kontakt os for en snak om muligheder og begrænsninger, så du får den rigtige maskine til dine behov. Du træffer Karsten på +45 96 87 20 20.