Hos K. Svenningsen Maskiner kan vi godt lide maskiner, der tilfører kunderne værdi i form af brugervenlig effektivitet og sund driftsøkonomi. Derfor sælger og servicerer vi de kompakte kvalitetsmaskiner fra Yanmar. De er kraftfulde, fleksible, komfortable og har en fantastisk produktivitet, når de dygtige "maskinpiloter" tager fat. 

Vores Yanmar-sortiment dækker minigravere op til 12 tons, hjulgravere, hjullæssere, minidumpere og dumpere. Så uanset om du er entreprenør, anlægsgartner eller brolægger og skal i gang med et større byggeprojekt, et mindre belægningsarbejde eller skal udgrave til fjernvarme, så kan du finde en Yanmar til opgaven. 

Fleksibiliteten gør også Yanmar til en god investering for udlejningsselskaber, for der vil altid være nogen, der vil leje en Yanmar til lige netop deres udfordringer, og selvom lejer ikke er verdens mest erfarne chauffør, så kan alle finde ud af at betjene en Yanmar.

Spørg os til råds inden du investerer! Vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste model til dine opgaver og finde en fornuftig pris.Yanmars små gravemaskiner er populære. I den mindste kategori finder man f.eks. den lille og smidige Yanmar SV 08-1AS, der med en arbejdsvægt på kun 1035 kg og en gravedybde på hele 1,5 er ideel til at grave render, hvor pladsen er trang. Også Yanmar SV18, der har en af 2 ton-klassens største kabiner og både joystick med rulleknap til hydraulik funktioner samt elektrisk flowkontrol er en populær maskine hos chaufførerne.

Kig ind og se, hvilken af dem du kunne tænke dig – og tak traileren med, for vi kan sikkert finde en fornuftig pris og en konkurrencedygtig finansieringspakke, mens du er her.

Læs mere


Yanmar har meget at byde på! Det gælder også i dette populære segment, hvor du finder den utroligt populære Yanmar SV 22, der med en driftsvægt på kun 2.260 kg kan transporteres på de fleste maskintrailere. I den anden ende af vægtklassen kan du vælge en Yanmar ViO 38-6 med en gravedybde på 3,53 m og en læssehøjde på 3,73 m.

Der er flere nyheder i produktprogrammet, så ring til os og lad os sammen se nærmere på hvilken model, der matcher dit behov.

Læs mere


Også i denne klasse har Yanmar et godt udvalg. Fælles for modellerne er en god, brugervenlig kabine med fint udsyn og driftssikker teknik. Klassens maskiner starter med Yanmar ViO 50-6, der alt efter armtype præsterer en gravedybde på 3,54 m (3,79 m med lang arm) og har en læssehøjde op til 4 meter. I toppen af klassen dominerer den kraftige Yanmar SV 120, der kan nå 4,32 m i dybden og tømme skovlen i 5,25 m højde.

Tag os med på råd, når du køber gravemaskine. Vi kender mulighederne og sørger for, at du får en maskine, du bliver glad for på kort og lang sigt.

Læs mere


Hvis du vil have en kompakt, multifunktionel hjulgraver, der kan komme hurtigt rundt på eller mellem dine arbejdspladser, så er Yanmar hjulgraverne et godt valg. De er robuste, smidige, brugervenlige og komfortable, så chaufførerne kan præstere hele dagen uden unødvendige belastninger.

Hjulgraverne får deres power fra en brændstoføkonomisk 4-cylindret DEUTZ-motor med op til 116 hk og hydraulikpumpen leverer op til 180 l/min. på model B110W, så der er alle muligheder for at komme rundt og få opgaverne udført.

Læs mere


Yanmar fremstiller en stribe kompakte hjullæssere, der er stabile under tunge belastninger og samtidigt smidige, hvor arbejdspladsen er trang. De kører op til 36 km/h med høj komfort, så det er også en fornøjelse at køre mellem arbejdsstederne.

Yanmar har tæt kontakt med slutkunder i hele verden. Ét af deres ønsker har været at få en hjullæsser med hydraulisk svingbar arm, så det blev muligt at køre på langs af f.eks. en rende og arbejde vinkelret på kørselsretningen. Den ide har udviklingsafdelingen omsat til en effektiv maskine, så kunne du også tænke dig at effektivisere rendefyldning osv., så kan vi levere maskinen. 

Læs mere


Uanset om du har behov for en ”motoriseret trillebør”, en minidumper med højtip eller en kraftig 2,5 tons dumper med 46 hk har Yanmar maskinerne i deres program. De er som alle andre Yanmar-maskiner meget driftssikre, billige i drift og så brugervenlige, at alle kan arbejde med dem. Dumperne har hver deres fortrin. Minidumperen Yanmar C08 leveres f.eks. med en kiphøjde på 1,35 meter, så den er ideel ved overtip til en container.  Model C12R er ekstremt stabil på skrånende terræn, for med et lavt tyngdepunkt kan den klare skråninger på 30°, og den store C30R-3TV kører helt op til 11 km/h, så den kommer hurtigt frem og tilbage.

Ring eller kig ind til os, når du skal have en ny dumper. Vi har modeller til alle behov.

Læs mere


Yanmar Smart Assist er et hjælpeværktøj til dig, der vil

  • reducere dine service- og vedligeholdelsesomkostninger
  • effektivisere udnyttelsen af dine maskiner
  • forbedre dine administrative rutiner

Systemet fungerer via maskinernes GPS og tilpassede terminaler og giver f.eks. informationer om serviceintervaller og øjeblikkelig driftsstatus i realtid.

Ring til Karsten på +45 96 87 20 20, når du vil have en gennemgang af Yanmar Smart Assist, og hvad det kan betyde for dig i den daglige drift.